Bistro De Vijfhoek
Onze kaart bevat vele streekgebonden en dagverse producten. Vraag zeker achter onze suggesties. U kunt zowel voor een lunch als een uitgebreide diner bij ons terecht. Best reserveren op voorhand.
Reserveren?
Wilt u zeker zijn van een plaatsje voor uw lunch of dinner? Geef ons dan best op voorhand een seintje.
Wij proberen steeds voor iedereen een oplossing te bieden… Klik hier om te reserveren.
Het zonnetje
Wij beschikken over 2 terrassen. Het terras aan de achterzijde wordt gebruikt door de Bistro.
Hier kunt u in alle rust en stilte genieten van uw lunch of dinner.
Allergieën of intoleranties?
Heeft u allergieën of intoleranties? Spreek ons erover aan, en wij zorgen voor een smaakvolle beleving, aangepast aan uw behoeften.
Grote gezelschappen
Voor gezelschappen vanaf 8 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Vanaf 12 personen werken we uitsluitend met een menu.
Onze filosofie
Onze filosofie is heel simpel. We streven ernaar om met producten van de beste kwaliteit te werken, met een focus op lokale- en streekproducten, duurzaamheid en ambacht. We werken enkel met dagverse producten, gemaakt met kennis, precisie, liefde en passie. Gelieve ons daarom ook te verontschuldigen mochten bepaalde gerechten niet meer verkrijgbaar zijn.
Kaart
Bekijk hieronder de kaart voor een kleine greep uit ons aanbod.
Ceviche van Hamachi ‘Latrapp / spitskool / avocado | € 21,50 |
Carpaccio van West-Vlaamsrood Foie grass / morrelen / umeboshi | € 19,00 |
Kroket van Oostendse garnalen Emulsie van strandkrabbetjes / peterselie / gebrande citroen | € 19,00 |
Vitello Tonato Dashi / vinaigrette van tonijn / confijt van kappers & citroen | € 19,00 |
Secreto Nr. 7 ‘Rubia Gallega,’ 7 weken gerijpt met een mengeling van 7 kruiden | € 20,00 |
Koningskrab uit de Ijszee Geroosterd / kruidenboter / focaccia | € 34,50 |
Quenelles van snoekbaars Nantua van strandkrabbetjes | € 19,00 |
Onze collectie rundsvlees
Steak van de kogel ‘West-Vlaams rood’ Rund van Belgische bodem, gekend om zijn mooie rode kleur en fijne structuur. Vol van smaak | € 25,50 |
Filet pur ‘Holstein’ Melkkoe afkomstig uit Nederland, mooi gemarmerd en de rijping zorgt voor een intense smaak en malse structuur | € 38,00 |
Filet pur ‘Holstein’ gerijpt in Orval Melkkoe afkomstig uit Nederland, 2 weken in Orval bier gerijpt wat zorgt voor een lichte karamel & moutachtige smaak | € 43,00 |
Filet pur ‘Simmental’ Een dubbeldoelras afkomstig afkomstig uit Zwitserland. Ze leven voornamelijk op een dieet van grassen, bloemen en alpenkruiden met een unieke mix van schone lucht en vrije leefomgeving. | € 38,00 |
Entrecote 'Charolais' Een dubbeldoelras afkomstig uit Frankrijk. Hun voeding bestaat voornamelijk uit gras, maar ook kruiden vormen een belangrijk deel van hun dieet wat resulteert in vlees dat fijn gemarmerd, mals, sappig met een vooral kruidige uitgesproken smaak. | € 39,50 |
Rib Rye ‘Holsteinl’ Dubbel Doel Het voordeel van dit type 'dubbeldoel' koeien ligt vooral bij het feit dat een melkkoe zijn volledige leven strand gecontroleerd wordt. De dieren grazen steeds buiten in het noorden van Nederland en dit tot de melkproductie afneemt. Dit is het stukje rundsvlees voor wie houdt van de authentieke smaak. | € 44,50 |
Cote a l’os Frisian (2 pers.) 'Holstein - Dubbel Doel Het voordeel van dit type 'dubbeldoel' koeien ligt vooral bij het feit dat een melkkoe zijn volledige leven strand gecontroleerd wordt. De dieren grazen steeds buiten in het noorden van Nederland en dit tot de melkproductie afneemt. Dit is het stukje rundsvlees voor wie houdt van de authentieke smaak. | € 48,00 (p/p) |
Bereiding 'Au Poivre' Uw rundvlees wordt gebakken in een korstvan geplette aromatische pepers en geflambeerd met cognac van Courvoisier | € 3,00 |
Onze vleesgerechten
Filet Americain Klassiek / botersla / frietjes | € 25,00 |
Duif uit Steevoorde Wortel / Raz El Hanout / Pastilla | € 34,50 |
Fazant op Brabantse wijze ‘Volle grond witlof / Jus met Delamain cognac | € 36,00 |
Onze salades
Hoevekip "Ceasar Style" Geconfijt & gegrild / Romeinse sla / parmezaan | € 21,50 |
Onze pasta’s
Zeebarbeel & pijlinktvis Risotto / Chorizo / gekonfijte citroen / piquillos | € 27,50 |
Onze klassiekers
Slibtongen Remoulade / botersla / frietjes | Dagprijs |
Oosterschelde paling Int groen / venkel / botersla / frietjes | €24,50 |
Catch of the day Volgens marktaanbod & goesting van de Chef | Dagprijs |
Vol-au-vent "Classic" Hoevekip / velouté | € 23,00 |
Vol-au-vent "Royal" Hoevekip & zwezerik/ velouté / grijze garnalen | € 33,00 |
Uit de zee
[table “Zeegerechten” not found /]Filet van hoevekip Appelmoes / verse frietjes of kroketjes | € 12,00 |
Garnaalkroket (1 stuk) Grijze Noordzee-garnaal / kropsla / gefrituurde peterselie | € 13,00 |
Gefrituurde visreepjes Slaatje / verse tartaar / frietjes | € 15,50 |
Chipolata worstje Wortelstoemp / vleesjus | € 12,50 |
Tiramisu The Classic | €8,50 |
Moelleux Van Belgische chocolade, met vanille roomijs | €9,00 |
Crème Brûlée Met vanille uit ‘Madagascar’ | €8,50 |
Sabayon van huisgerijpte Orval (min. 2 pers.) Roomijs van caramel en gezouten boter | €11,00 (p/p) |
Dame Blanche De klassieker met Belgische chocolade | €8,50 |
Kaasbord, selectie door kaasmeester Van Tricht Chutney / toast | €14,50 |
“You don’t need a silver fork to eat good food.”
Paul Prudhomme