Bistro De Vijfhoek
Onze kaart bevat vele streekgebonden en dagverse producten. Vraag zeker achter onze suggesties. U kunt zowel voor een lunch als een uitgebreide diner bij ons terecht. Best reserveren op voorhand.
Reserveren?
Wilt u zeker zijn van een plaatsje voor uw lunch of dinner? Geef ons dan best op voorhand een seintje.
Wij proberen steeds voor iedereen een oplossing te bieden… Klik hier om te reserveren.
Het zonnetje
Wij beschikken over 2 terrassen. Het terras aan de achterzijde wordt gebruikt door de Bistro.
Hier kunt u in alle rust en stilte genieten van uw lunch of dinner.
Allergieën of intoleranties?
Heeft u allergieën of intoleranties? Spreek ons erover aan, en wij zorgen voor een smaakvolle beleving, aangepast aan uw behoeften.
Grote gezelschappen
Voor gezelschappen vanaf 8 personen of meer stellen wij het op prijs uw keuze te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten, zodat wij u optimaal kunnen bedienen. Vanaf 12 personen werken we uitsluitend met een menu.
Onze filosofie
Onze filosofie is heel simpel. We streven ernaar om met producten van de beste kwaliteit te werken, met een focus op lokale- en streekproducten, duurzaamheid en ambacht. We werken enkel met dagverse producten, gemaakt met kennis, precisie, liefde en passie. Gelieve ons daarom ook te verontschuldigen mochten bepaalde gerechten niet meer verkrijgbaar zijn.
Kaart
Bekijk hieronder de kaart voor een kleine greep uit ons aanbod.
Rundscarpaccio West-Vlaams rood / foie gras / truffel | € 19,00 |
Vitello Tonato Zacht gegaarde kalfslende / vinaigrette van tonijn / confijt van kappers & citroen | € 18,00 |
Secreto Nr. 7 ‘Rubia Gallega,’ 7 weken gerijpt met een mengeling van 7 kruiden | € 20,00 |
Seizoenssoep van lokale seizoensgroenten, met garnituur | € 6,50 |
Kaaskroket Orvalkaas / kropsla / Granny-Smith appel | € 16,00 |
Garnaalkroket Grijze Noordzee-garnaal / kropsla / gefrituurde peterselie | € 19,00 |
Onze collectie rundsvlees
Steak van de kogel ‘West-Vlaams rood’ Rund van Belgische bodem, gekend om zijn mooie rode kleur en fijne structuur. Vol van smaak | € 24,50 |
Filet pur ‘Simental’ Oud Zwitsers ras. Intens van smaak | € 34,50 |
Filet pur ‘Holstein’ Melkkoe afkomstig uit Nederland, mooi gemarmerd en de rijping zorgt voor een intense smaak en malse structuur | € 38,00 |
Filet pur ‘Holstein’ gerijpt in Orval Melkkoe afkomstig uit Nederland, 2 weken in Orval bier gerijpt wat zorgt voor een lichte karamel & moutachtige smaak | € 39,50 |
Entrecote ‘Simmental’ 4wk dry aged Oud Zwitsers ras, lichtjes gemarmerd en intens van smaak | € 39,50 |
Cote a l’os ‘Scottona’ met been (2 pers.) Italiaans ras, gekend om zijn mooie vet dooradering en intense smaak | € 42,50 (p/p) |
Onze vleesgerechten
Steak tartaar ‘Piemontese’ rund / met de hand gesneden / kropsla / verse frietjes | €24,50 |
Filet pure van paard Salade van witloof & ‘Granny Smith’ appel / jus met Orval bier | € 31,00 |
Steak ‘Au Poivre’ ‘West-Vlaams’ rood / blend van aromatische pepers / gegrild slahart | € 26,00 |
Onglet ‘a l’echalotte ‘West-Vlaams’ rood / Bordelaise saus / mergpijp | € 31,50 |
Onze salades
Goujonettes van schartong Kruidensla / tomatenvinaigrette / verse tartaar | € 21,50 |
Geitenkaas Gesmolten in de oven met bloemenhoning / crunch van spek | € 18,50 |
Onze pasta’s
Risotto Doperwt / geconfijte citroen / pastrami van Wagyu & grijze garnaal | € 18,50 |
Onze klassiekers
Vol-au-vent Hoevekip / Parijse champignons | € 19,50 |
Vlaamse karbonade Gouden Carolus ‘Classic’ bier / West-Vlaams rood / geglaceerde wortel | € 19,50 |
Steak tartaar ‘Piemontese’ rund / met de hand gesneden / kropsla / verse frietjes | € 24,50 |
Onglet ‘a l’echalotte ‘West-Vlaams’ rood / Bordelaise saus / | €31,50 |
Steak ‘Au Poivre’ ‘West-Vlaams’ rood / blend van aromatische pepers / gegrild slahart | €26,00 |
Filet pure van paard Salade van witloof & ‘Granny Smith’ appel / jus met Orval bier | €31,00 |
Uit de zee
Kabeljauw Volgens seizoen | Dagprijs |
Slibtongetjes ‘Meuniere’ gebakken / krokante salade / verse frietjes | Dagprijs |
Filet van hoevekip Appelmoes / verse frietjes of kroketjes | € 12,00 |
Garnaalkroket (1 stuk) Grijze Noordzee-garnaal / kropsla / gefrituurde peterselie | € 13,00 |
Kaaskroket (1 stuk) Orvalkaas / kropsla / Granny Smith appel | € 11,00 |
Gefrituurde visreepjes Slaatje / verse tartaar / frietjes | € 10,50 |
Chipolata worstje Wortelstoemp / vleesjus | € 12,50 |
Tiramisu The Classic | €6,00 |
Moelleux Van Belgische chocolade, met vanille roomijs | €9,00 |
Crème Brûlée Met vanille uit ‘Madagascar’ | €6,50 |
Sabayon van huisgerijpte Orval (min. 2 pers.) Roomijs van caramel en gezouten boter | €11,00 (p/p) |
Dame Blanche De klassieker met Belgische chocolade | €6,50 |
Café gourmand Trio van 3 kleine dessertjes geserveerd met een koffie | €8,50 |
Kaasbord, selectie door kaasmeester Van Tricht Chutney / toast | €14,50 |
“You don’t need a silver fork to eat good food.”
Paul Prudhomme