over ons

De Vijfhoek

Onze filosofie

Onze filosofie is heel simpel. We streven ernaar om met producten van de beste kwaliteit te werken, met een focus op lokale- en streekproducten, duurzaamheid en ambacht. We werken enkel met dagverse producten, gemaakt met kennis, precisie, liefde en passie. Gelieve ons daarom ook te verontschuldigen mochten bepaalde gerechten niet meer verkrijgbaar zijn.

De beste vol-au-vent van België

21/10/2024

In Bavegem vond een bijzondere kookwedstrijd plaats, waarbij de focus lag op het bereiden van de beste vol-au-vent van België. In de Melkerij van Inex namen vier getalenteerde chefs deel, waaronder onze kok Kenny. Ze presentaarden hun unieke interpretaties van deze Belgische klassieker.

Een professionele jury, met onder andere de gerenommeerde chef Lode De Roover van restaurant Fleur De Lin in Zele, beoordeelde de gerechten. De creaties brachten enkele verrassende en vernieuwende interpretaties van de vol-au-vent, een gerecht dat bekend staat om zijn delicate smaak en perfecte balans van ingrediënten.

We zijn dan ook zeer trots dat onze vol-au-vent de beste van België is!

Lees meer

Hoog bezoek bij De Vijfhoek

27/10/2024

Nu onze Vol au Vent de beste van België genoemd mag worden, kwam ook Michael M. Adler – ambassadeur van de Verenigde Staten – deze proeven!
Zondag kwam hij ons een bezoekje brengen na zijn opnames van de zevende dag.
Hij vond het gerecht amaaaaazing!