Om jullie te doen watertanden vind je hier al een greep uit ons aanbod. Vanaf nu zijn er ook heerlijke en verse mosselen verkrijgbaar!
Oisri Oester (4 stuks)
Komkommer / Limoncello / Verveine
20
Goujonnetes "Catch of the day"
Begeleid met een verse remoulade saus en gebrande citroen
21,5
Wings van Mechelse Koekoek
Horsin / Lenteui / Krokante topping van ui en sesam
16,5
Kibling van Noordzee Kabeljauw
Mayonaise van grijze garnaal & sriracha
16,5
Collectie Bitterballen
Geconfijt mosterdzaad / Mayonaise 'Shichimi togarashi'
18
Collectie Krokketjes
Geconfijt mosterdzaad / Mayonaise 'Shichimi togarashi'
18
Secreto nr.7 "Rubia Gallega"
7 weken gerijpt met een mengeling van 7 kruiden
21,5
Selectie Charcuterie
4 soorten charcuterie - gepekelde augurken
19,50
Selectie "Fromage & Charcuterie"
3 soorten charcuterie & 2 soorten kaas - gepekelde augurken
19,5
Enigma
Picanha / Gepekeld / Pimenton / Gerookt op beukenhout
21,5
Carpaccio van West-Vlaamsrood
Foie gras "Maison Laffite" /Millefeuille / Mostarda van vijgen
21
Kroket van Oostendse Garnalen
Emulsie van strandkrabbetjes / Algen / Zure room
20
Vitello Sgombro
Kalfslende uit de Corrèze / Horsmakreel / Confijt van wilde kappers / Dashi
20
Secreto Nr. 7
‘Rubia Gallega’, 7 weken gerijpt met een mengeling van 7 kruiden
21,5
Koningskrab uit de Ijszee
Geroosterd in de oven / Algenboter / Groene kruiden
dagprijs
Steak van de kogel ‘West-Vlaams Rood’
Rund van eigen West-Vlaamse bodem. Het milde zeeklimaat en de West-Vlaamse grassen maken dat dit ras mals en sappig vlees voortbrengt met volle krachtige smaak.
26,5
Filet pur ‘Simmenthal’
Een dubbeldoel ras afkomstig uit Zwitserland. Ze leven voornamelijk op een dieet van grassen, bloemen en Alpenkruiden met een unieke mix van schone lucht en vrije leefomgeving. Zo ontstaat vlees met een volle, kenmerkende en zeer karaktervolle smaak.
44
Filet pur ‘Simmenthal’ gerijpt in Orval
De mix van schone lucht, Alpengrassen, kruiden en rijping in Orval-bier zorgen voor een uitzonderlijk mals stuk vlees, met smaken van boter, karamel en mout.
48
Filet pur ‘Carima’
Carima is een Italiaans dubbeldoel ras. Runderen die 4 à 5 jaar de melk voor de Parmezaanse kaas leveren, en zorgen nadien in een stressvrije omgeving en met gezonde voeding voor een uitzonderlijk smaakvol vlees.
44
Rib Eye ‘Carima'
De streng traditionele fokmethoden, zorg en toewijding zorgen hier voor een hoog kwalitatief en smaakvol stuk vlees.
48,5
Côte à 'os Piemontese (2 p.)
Oorspronkelijk en tripeldoel ras uit de Piëmonte. De mooie mix van leefomgeving, Alpengrassen en Alpenkruiden resulteert in een fijn en mooi gemarmerd vlees met een bijzondere zachtheid. Het vlees is tevens rijk aan antioxidanten.
58 p.p.
Vol au Vent "Classic"
Mechelse koekoek / Velouté / Parijs champignon
25,5
Vol au Vent "Royale"
Kalfszwezerik / Grijze garnalen
35,5
Filet Americain
Met de hand gesneden / Botersla / Frietjes
31
Noordzee Sliptong
Bearnaise van oester / Botersla / Frietjes
dagprijs
Zeebarbeel & Pijlinktvis
Risotto / Chorizo / Geconfijte citroen / Piquillos
27,50
Filet van Hoevekip
Appelmoes / Verse frietjes of kroketjes
18
Garnaalkroket (1 stuk)
Slaatje / Verse frietjes of kroketjes
13
Gefrituurde Visreepjes
Slaatje / Tartaar / Verse frietjes of kroketjes
22
Chipolata Worstje
Wortelstoemp / Vleesjus
19,5
Tiramisu
The Classic
10
Moelleux
Van Belgische chocolade met vanille roomijs.
10
Crème Brûlée
Met vanille uit ‘Madagaskar'.
9,5
Sabayon van huisgerijpte Orval (min. 2 pers.)
Roomijs van caramel en gezouten boter
12 p.p.
Dame Blanche
De klassieker met Belgische chocolade / Vanille uit ‘Madagaskar'
11
Kaasbord, selectie door kaasmeester Van Tricht
Chutney / Toast
15,5
Chaud Froid
Espuma chocolade / Gezouten karamel
12